Visszatérítési Politika

Visszatérítési politika

Visszatérítési politika és panaszok

 

A távollevők között kötött szerződések jogi szabályozásáról szóló 34/2014. sz. rendelet értelmében a termékek a csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül, szankció és indoklás nélkül visszaküldhetők. A fent említett helyzetben a vásárlónak joga van bármely terméket a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül visszaküldeni, és visszatérítést vagy más termékre való cserét kérhet.

 

Az EVOLVE POWER GROUPSRL által értékesített termékek visszaküldésének általános feltételei

 

Nem fogadjuk el a nem megfelelően csomagolt, a visszaküldés után sérült termékeket.

A visszaküldési jog csak akkor gyakorolható, ha a visszaküldött termék tökéletesen új (az eladott állapotban), az eredeti dobozban és az összes eladott tartozékkal együtt, és nem, ha a terméken használati nyomok láthatók, vagy ha a használati utasítással ellentétesen használták.

A termékek visszaküldése futárral történik.

A fogyasztónak gondoskodnia kell arról, hogy a visszaküldött termék a szállítás során védve legyen, abban a dobozban, amelyben átvette, és olyan anyagokkal, amelyek a szállítás során a védelmet biztosították.

A termékkel együtt minden kísérő dokumentumot úgy küldünk vissza, ahogyan azokat az EVOLVE POWER GROUP SRL elküldte.

A visszatérítéshez szükséges annak igazolása, hogy a termékeket az EVOLVE POWER GROUP SRL-nek küldték, csak abban az esetben érvényes, ha a futárszolgálat ideiglenesen vagy véglegesen elveszíti a hozzánk visszaküldött csomagot.

Ha a visszaküldött termékek kopás vagy sérülés jeleit mutatják, akkor jogunkban áll nem a termékek teljes értékét visszaküldeni.

A készletként vásárolt termékeket együtt kell visszaküldeni.

A kedvezményes termékek esetében a vásárló a kedvezményes termékért fizetett összeget kapja vissza, nem pedig a termék tényleges árát.

 

Ha Ön úgy döntött, hogy eláll egy terméktől, akkor indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb attól a naptól számított 14 naptári napon belül, amikor értesültünk arról, hogy Ön eláll a szerződéstől, visszatérítjük az Öntől kapott összeget, levonva az abból eredő többletköltségeket, hogy Ön az általunk kínált szabványos szállítási/visszaszállítási módtól eltérő szállítási/visszaszállítási módot választott. A termék(ek) értékét kizárólag bankszámlával térítjük vissza, amelyet a vásárló a smartshopping.romania@gmail.com e-mail címre küldött. A visszatérítést elhalaszthatjuk addig a napig, amikor a termékeket visszakapjuk, vagy addig az időpontig, amikor Ön igazolja, hogy a termékeket visszaküldte, attól függően, hogy melyik a korábbi időpont.

A termék(ek)et közvetlenül nekünk, és nem harmadik félnek, az általunk biztosított futárszolgálaton keresztül, indokolatlan késedelem nélkül, de mindenképpen az elállásról szóló értesítéstől számított legfeljebb 14 napon belül szállítsa le. A határidő akkor teljesül, ha az árut a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldik.

A termékek értékének visszatérítése a vásárlótól kapott csomag átvételétől számított 5 naptári napon belül történik.

A csomag visszaküldésének szállítási díja 17 lej, és a vásárlót terheli.

Felhívjuk figyelmét, hogy a 17 lejes visszaküldési díj csak az általunk a csomag átvételére küldött futárcégekre érvényes. Ha az ügyfél a terméket/termékeket nem az általunk küldött, hanem egy másik futárszolgálattal kívánja visszaküldeni, akkor az ügyfélnek kell megfizetnie az adott cég által felszámított költségeket.

Ha meggondolja magát a termék/termékek visszaküldésével kapcsolatban, kérjük, hogy a lehető leghamarabb értesítsen minket telefonon vagy e-mailben.

Figyelem, ha az általunk küldött futár a második kísérlet után sem veszi át a csomagot az ügyféltől, akkor a felelősség a csomag visszaküldéséért őt terheli. A csomag visszaküldésének ideje nem haladhatja meg a 14 naptári napot. Ebben az esetben is a vásárló fizeti a visszaküldés díját, de azt a csomag futárnak történő átadásakor fizetjük ki, és természetesen amint a csomag megérkezik, és minden rendben van, visszatérítjük az eredeti rendelés teljes értékét.

Ha bankkártyával fizetett, nincs szükség IBAN-számlára. A hitelkártyával fizetett megrendelések esetében az összeget a visszaküldés elfogadását követő 3-30 napon belül visszatérítjük a tranzakcióhoz használt kártyára.

Amennyiben az EVOLVE POWER GROUP SRL-től vásárolt termékkel kapcsolatban problémája merül fel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 0765 882 584-es telefonszámon vagy a smartshopping.romania@gmail.com e-mail címen.

 

A termékek visszaküldésével kapcsolatos bármilyen információért telefonon is rendelkezésre állunk, ugyanezen a telefonszámon: 0765 882 584.

 

A visszaküldési folyamat elindításához kérjük, lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailben a smartshopping.romania@gmail.com címen.

 

 SZAVATOSSÁGI IGÉNY

 

Ha a termék nem működik megfelelően, akkor a garancia keretében reklamálhat. Az ajánlatunkban szereplő összes elektronikus eszközre 12 hónap garanciát vállalunk.

 

A garancia nem vonatkozik a következőkre:

 

dudorok;

a használatból eredő kopás;

a termék helytelen és gondatlan használatából eredő hibák.

A terméket az eredeti, sértetlen csomagolásban kell visszaküldeni, minden felszereléssel együtt. Ellenkező esetben a kérelmet elutasítják vagy részben elutasítják.

 

Reklamáció esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk telefonon, hogy elindíthassuk a visszaküldési folyamatot.

 

Termékcsere esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk telefonon.

 

A szállítási költség a vásárlót terheli. A visszaküldéseket nem fogadjuk el.

 

Ha a megrendelés írásbeli lemondása nem érkezik meg hozzánk a küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül, a visszatérítés vagy csere nem lehetséges.

 

A nyilatkozat és az adatok beérkezésétől számított 14 napon belül a terméket kicseréljük, vagy visszatérítjük a pénzét. A pénz automatikusan visszakerül arra a bankszámlára, amelyet a visszatérítési űrlapon kitöltött.