Feltételek és feltételek

Feltételek és feltételek

 A oferta-buna.ro weboldal az EVOLVE POWER GROUP SRL tulajdona.

 A oferta-buna.ro oldal használata (beleértve a termékek meglátogatását és megvásárlását) bizonyos felhasználási feltételek elfogadását jelenti, amelyek nyilvánvalóan jogi szerződés formájában jönnek létre a felhasználó és a következők között

 Vevő: személy, cég, vállalat vagy más jogi személy, aki megrendelést ad ki.

Eladó: EVOLVE POWER GROUP SRL kereskedelmi társaság, székhelye: Bukarest POPA TATU, Nr. 1-3, PARTER, , Apartment 1, cégjegyzékszám: J40/6946/2020 CUI 42679609.

EVOLVE POWER GROUP SRL, ezért javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a következő bekezdéseket.

 A oferta-buna.ro weboldal meglátogatása vagy a termékek megvásárlása automatikusan a jelen feltételek elfogadását jelenti. Az EVOLVE POWER GROUP SRL által nyújtott bármely más jelenlegi vagy jövőbeli szolgáltatás igénybevétele ugyanezen feltételek elfogadását jelenti.

 Általános információk a termékekről és árakról

 Az oldalon közzétett képek élethűek, de néha a termékek színei a fotófeldolgozás vagy a monitor beállításai miatt kissé eltérhetnek. Az anyagok kialakításában is lehetnek kisebb eltérések, mivel egyes termékek az oldalon replika minőségűek lehetnek.

 Az oferta-buna.ro vásárlói mindig tájékoztatást kapnak arról, hogy egy termék raktáron van-e vagy sem, hogy rendelésre készülhet-e, mennyi ideig tart a feldolgozás, és mennyi idő alatt jut el hozzájuk. Ezt a tájékoztatást e-mailben vagy telefonon küldjük el.

 A termékképek, ajánlatok, árak és versenyek külön értesítés nélkül előre megváltoztathatók.

 Az oferta-buna.ro weboldalon keresztül értékesített termékek újak, csomagoltak, és a szállításkor mindig fizikai vagy elektronikus számla kíséri őket. A futár által kiállított átvételi elismervény vagy a bankszámlakivonat a kifizetés bizonyítéka.

 Adatvédelmi irányelvek

 Az oferta-buna.ro szigorúan tiszteletben tartja az ügyfelek adatainak védelmét.

 Az SC EVOLVE POWER GROUP SRL a www.oferta-buna.ro weboldal tulajdonosa. A társaság igazolja, hogy tiszteletben tartja a személyes adatok feldolgozása és szabad áramlása tekintetében az egyének védelméről szóló 677/2001. sz. törvény, az elektronikus kereskedelemről szóló 365/2002. sz. törvény, valamint a távollevők között kötött szerződések megkötése és teljesítése során a fogyasztóvédelemről szóló 34/2014. sz. rendelet és annak későbbi módosításai által biztosított jogokat. A vállalat ANSPDPC-hez intézett bejelentési száma: 31533.

 A felhasználóktól való adatgyűjtés céljai:

 A megrendelések feldolgozása és kézbesítése

A felhasználók tájékoztatása a fiókjuk állapotáról a www.oferta-buna.ro oldalon.

A felhasználók tájékoztatása a megrendelések alakulásáról és státuszáról

Kereskedelmi tevékenységek

Marketing és reklám

Termék promóció

Piackutatás

A fogyasztói magatartás elemzése

 

 

 

A vállalat nem küld spam üzeneteket. Bármely ügyfél, aki a www.oferta-buna.ro weboldalon megadta személyes adatait, lemondhat az adatbázisról. A vállalat csak arra a célra használja fel a felhasználók által megadott információkat, amelyre azokat gyűjtötték.

 

 

 

A Társaság az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag az Öntől kapott titoktartási kötelezettségvállalás alapján adhatja át más olyan cégeknek, amelyekkel az ügyfelek által megrendelt szolgáltatások nyújtása érdekében együttműködik, például futárszolgálatoknak, marketing- és reklámszolgáltatásokat nyújtó cégeknek, fizetési szolgáltatásoknak és másoknak.

 

Bizonyos információkat, amelyek személyes adatok lehetnek (keresztnév, e-mail cím, megye), korlátozott ideig továbbítunk a TRUSTED.ro által a Trusted Opinions partner szolgáltatásnak, hogy az üzlet nevében üzenetet küldjön, hogy önállóan kezelje a vásárló véleményét az üzletünkről. Az ügyfelek visszajelzései a feedback.trusted.ro oldalon kerülnek közzétételre. Az adatokat a partner szolgáltatási rendszere a cél elérését követően automatikusan törli. A Feedback.trusted.ro harmadik fél rendszereit használhatja az üzenetek technikai küldéséhez, hogy azok eljussanak az ügyfelekhez.

Azzal, hogy a fiók létrehozása és/vagy megrendelés leadása során kitölti az Ön adataira vonatkozó mezőket, Ön beleegyezik abba, hogy ezeket az adatokat a fent említett célokra korlátlan ideig és térben tároljuk, feldolgozzuk és felhasználjuk.

 

A vállalat köteles tájékoztatni a felhasználókat a személyes adatok feldolgozásáról.

 

Felhasználói jogok

 

Bármely személynek joga van az adatokkal kapcsolatban beavatkozni, és a Társasághoz küldött írásbeli kérelem útján díjmentesen kérheti az adatok helyesbítését, frissítését, kiegészítését, zárolását vagy törlését, ha azokat nem a törvénynek megfelelően használják, vagy hiányosak és pontatlanok. A.

 

 

Bármely személynek joga van tiltakozni a Társaság által a Társaság rendelkezésére bocsátott adatok feldolgozása ellen a Társaságnak az A. pontnak megfelelően elküldött írásbeli kérelem útján. A.

 

Bármely személynek joga van ahhoz, hogy ne legyen a Társaság által hozott egyedi döntés tárgya.

 

Mindenkinek joga van jogi lépéseket tenni, ha úgy véli, hogy megsértették a személyes adatok védelmét.

 

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy a Társaság tájékoztassa személyes adatainak feldolgozásáról.

 

Bármely személynek joga van hozzáférni az adataihoz a Társaságnak küldött írásbeli kérelemmel, az alábbi bekezdésben foglaltak szerint.

 

Tétel. A E jogok gyakorlásához a felhasználóknak a következő személy által aláírt és keltezett írásbeli kérelmet kell benyújtaniuk:

 

Szkennelés e-mailben a smart-shopping.romania@gmail.com címre

 

 

Fizetés

 

A megrendelés kifizetése az alábbi lehetőségek egyikével történhet:

 

Készpénz utánvétellel

A megrendelés kifizetése teljes egészében készpénzben, lejben történik a futárnak, aki a csomagot kézbesíti. A fizetés az EVOLVE POWER GROUP S.R.L. által az Adótörvénykönyv 155. cikkelye szerint kiállított számla alapján történik, amelyet a megrendelt termékekkel együtt a szállítási címre küldünk a vásárlónak.

 

Online bankkártyával mobilpay-en keresztül (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)

Ha az "Online bankkártyás fizetés" fizetési módot választotta, akkor a biztonságos fizetési folyamatot végző oldalon ki kell töltenie egy űrlapot a kártyaadataival.

 

- A Visa és MasterCard márkanév alatt kibocsátott hitel/betéti kártyákkal (Visa/Visa Electron és MasterCard/Maestro) történő fizetések a "3-D Secure" rendszeren keresztül történnek, amelyet olyan szervezetek fejlesztettek ki, amelyek az online tranzakciók esetében ugyanazt a biztonsági szintet biztosítják, mint az ATM-ben vagy a fizikai környezetben, a kereskedőnél végzett tranzakciók esetében.

 

- A "3-D Secure" elsősorban azt biztosítja, hogy az Ön kártyájával kapcsolatos semmilyen információ nem kerül átvitelre vagy tárolásra az üzlet szerverein vagy a fizetési processzor szerverein, ezek az adatok közvetlenül a Visa és a MasterCard rendszerébe kerülnek. Fontos tudni - A bankkártyás fizetésért nem számítunk fel díjat!

 

 

 

Szerzői jog

 

Az oferta-buna.ro weboldal teljes tartalma (szöveg, grafika, képek, gombok, klipek, szkriptek, programok és bármely más adat) az EVOLVE POWER GROUP SRL és/vagy társult vállalkozásai, partnerei és/vagy beszállítói tulajdonát képezi, és a szerzői jogi törvény védelme alatt áll. Az oferta-buna.ro oldalon található grafikák, logók, levélpapírok és képek nem használhatók olyan termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek nem az Oferta-buna tulajdonát képezik, illetve nem használhatók olyan módon, amely alkalmas arra, hogy zavart keltsen az ügyfelek körében, vagy amely becsmérli az oferta-buna.ro oldalt vagy az Oferta-buna vállalatot. A szerzői jogok megsértését a smart-shopping.romania@gmail.com címen lehet bejelenteni.

 

Az oldal használata

 

A oferta-buna.ro weboldalon bemutatott termékek és szolgáltatások elérése, meglátogatása, használata vagy megvásárlása a jelen feltételek elfogadását jelenti.

 

A regisztráció, mint felhasználó ezen az oldalon, jelenti az Ön hallgatólagos beleegyezését, hogy elektronikus és telefonos üzeneteket kapjon az eladott termékekkel kapcsolatban, ez a szempont később módosítható vagy törölhető az ügyfél számára szankció nélkül.

 

Hozzáférés a helyszínhez

 

Az Oferta-buna korlátlan hozzáférést biztosít az oferta-buna.ro oldalhoz, személyes használatra, de nem ad jogot a letöltésre, a teljes vagy részleges módosításra, a weboldal teljes vagy részleges reprodukálására az Oferta-buna írásos hozzájárulása nélkül.

 

Hibás információk helyesbítése

 

Fenntartjuk a jogot, hogy a megjelenítésben a szerkesztési hibák, pontatlanságok vagy a szoftvertermékekben előforduló hibák miatt esetlegesen előforduló hiányosságokat, hibákat előzetes értesítés nélkül kijavítsuk. Kizárjuk a felelősséget minden olyan helyzetért, amely a szerveren előforduló szoftverhibák vagy műszaki hibák miatt alakulhat ki. Az EVOLVE POWER GROUP SRL nem vállal felelősséget az információvesztésért, amelyet az oldal tervezésénél és üzemeltetésénél használt szoftverek hibái vagy hiányosságai okoznak, és nem garantálja, hogy az oldal, a szerver vagy az oferta-buna.ro által küldött e-mailek nem tartalmaznak vírusokat vagy más káros összetevőket, bár mindent megtesz azért, hogy ez ne így legyen. Fenntartjuk a jogot, hogy hiba vagy elírási hiba esetén a megrendeléseket előzetes értesítés nélkül töröljük.

 

Viták és konfliktusok. Alkalmazandó jog. Viták

 

Az oferta-buna.ro weboldalhoz való jogosulatlan hozzáférés bármilyen kísérletét és minden csalási kísérletet jelenteni fogunk az illetékes hatóságoknak. Az oldal használatával (látogatásával vagy termékek vásárlásával) a felhasználó elfogadja, hogy a fenti felhasználási feltételekre és a felhasználó és az Oferta-buna cég között esetlegesen felmerülő bármilyen jogvitára a román jog az irányadó.

 

Az oferta-buna.ro weboldalon történő termékvásárlást követően észlelt hiba esetén a vásárló a 665/1995 HG (5. cikk, 6. cikk) értelmében kérheti a hibás termék javítását vagy cseréjét. Erre azt követően kerül sor, hogy a vevő bemutatta a terméket, és az EVOLVE POWER GROUP SRL képviselője megállapította az állított hibát.

 

Az Ügyfél és a Vállalat között felmerülő vitás kérdéseket az első szakaszban békés úton rendezik.

 

Mivel célunk, hogy mindig elégedett vásárlóink legyenek, ha bármilyen problémája van a megrendeléssel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a e-mail:smartshopping.romania@gmail.com címen (válaszadási idő 24-48 munkaóra).

 

Változások

 

Az Oferta-buna fenntartja a jogot, hogy bármikor változtasson a oferta-buna.ro oldal tartalmán, a politikán, a felhasználási feltételeken, a felhasználók előzetes értesítése nélkül, bár ügyelünk arra, hogy értesítsük az ügyfeleket ezekről a változásokról.

 

Az oferta-buna.ro felhasználója köteles rendszeresen ellenőrizni a felhasználási feltételeket. Ha nem ért egyet a változtatásokkal, hogy azokat az Oferta-buna, megszűnik az oldal használata. Ha a felhasználó továbbra is használja az oldalt, akkor úgy tekintjük, hogy egyetért a változtatásokkal.

 

Visszatérítési politika

 

Mindig 14 naptári nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, hogy a termék megfelelő-e Önnek. Az oferta-buna.ro garantálja, hogy visszatéríti a termékek értékét, feltéve, hogy azokat a visszaküldés előtt megfelelő állapotban tartották, és a feladónak való elküldéskor megfelelően csomagolták.

 

A hatályos jogszabályok szerint "a fogyasztónak joga van a termék átvételétől számított 14 naptári munkanapon belül írásban értesíteni a kereskedőt arról, hogy szankció és indoklás nélkül eláll a vásárlástól".

 

Nincs lehetőségünk a csomagok visszatérítéssel történő visszavételére. A termékeket eredeti állapotukban, sértetlenül és használatlanul szállítjuk. 

 

Kérjük, tájékoztasson minket telefonon vagy e-mailben, ha visszaküldte a terméket. A visszaküldött áru értékét az információ kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül visszatérítjük. Ha nem kapjuk meg ezt az információt, akkor a pénzét a visszaküldött áru beérkezésétől számított 14 naptári napon belül visszatérítjük.A visszaküldési űrlap egy sablon, és nem kötelező, de segít nekünk a visszaküldések gyorsabb feldolgozásában.

 

Kérjük, tartsa tiszteletben az áru visszaküldésének határidejét. A visszaküldött áru értékét banki átutalással térítjük vissza. A megrendelt új árukat utánvéttel szállítjuk.

 

Kérjük, hogy a visszaküldött csomag feladásáról szóló bizonylatot a reklamációs eljárás lezárásáig, visszaküldött áru esetén pedig a pénz visszatérítéséig őrizze meg.

 

Ez a visszaküldési szabályzat az oferta-buna.ro webáruházon keresztül vásárolt termékekre érvényes.

 

Ha azon gondolkodik, hogy visszaküldi a terméket, ne használja! Nem használhatja a kapott termékeket, mielőtt döntést hozna az adásvételi szerződés visszavonásáról. Az elállási jog azért áll fenn, hogy Ön megvizsgálhassa a terméket, ahogyan azt egy üzletben tenné, és nem azért, hogy 14 naptári napot adjon Önnek a termék ingyenes használatára. ( A teljes szöveg az Európai Unió honlapjáról származik )

 

A felhasználás célja

 

  Az egyének védelméről a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad áramlása tekintetében a módosított és kiegészített 677/2001. számú törvény, valamint az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok feldolgozásáról és a magánélet védelméről szóló 506/2004. számú törvény követelményei szerint az S.C. Oferta-buna köteles biztonságosan és csak a meghatározott célokra kezelni az Ön által megadott személyes adatokat, amelyeket Önről, családtagjáról vagy más személyről szolgáltat nekünk.

 

  A 677/2001. sz. törvény értelmében Ön jogosult az adatokhoz való hozzáférésre, az adatokkal kapcsolatos beavatkozáshoz való jogra, arra, hogy ne legyen egyedi döntés tárgya, valamint az igazságszolgáltatáshoz való jogorvoslathoz való jogra. Önnek joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, és kérheti adatai törlését, ha írásban, dátummal és aláírással ellátott kérelmet küld a Str. Mănăstirea Văratec nr. 24 Bukarest címre. Ha feliratkozott a hírlevél rendszerünkre, akkor közvetlenül az e-mail címére érkezett üzenetben leiratkozhat.

 

Harmadik felek, akik hozzáférhetnek a személyes adatokhoz: GLS Courier, Helpship SRL.

 

Az S.C.EVOLVE POWER GROUP SRL belsőleg hajtja végre a hírlevél-kampányokat.

 

Ezen jogok gyakorlásához írjon nekünk a smartshopping.romania@gmail.com címre.

 

  Ha Ön megadja nekünk személyes adatait, azokat általában az Ön kéréseinek megválaszolására, megrendeléseinek feldolgozására, bizonyos információkhoz vagy ajánlatokhoz való hozzáférésének közvetítésére, számlázásra használjuk fel. Az Önnel való kereskedelmi kapcsolatunk támogatása érdekében is. Felvehetjük Önnel a kapcsolatot egy, az Ön igényeit támogató ajánlattal-ajánlattal kapcsolatban, vagy online felmérések elvégzése céljából, hogy jobban megismerjük ügyfeleink igényeit. Ha feliratkozott hírlevél rendszerünkre, akkor e-mailben kap kereskedelmi információkat ajánlatainkról. Ha úgy dönt, hogy nem kívánja, hogy személyes adatait felhasználjuk, tiszteletben tartjuk a döntését, és nem adjuk el, illetve nem forgalmazzuk személyes adatait harmadik félnek.

 

 

 

Automatikusan gyűjtött nem személyes adatok

 

  Amikor Ön belép a weboldalainkra, automatikusan (nem regisztrációval) gyűjthetünk nem személyes adatokat (pl. a használt internetböngésző és operációs rendszer típusa, a weboldal domainneve, ahonnan Ön érkezett, a látogatások száma, a weboldalon töltött átlagos idő, a megtekintett oldalak). Ezeket az adatokat felhasználhatjuk és megoszthatjuk webhelyeinkkel, hogy figyelemmel kísérjük weboldalaink vonzerejét, és javítsuk azok teljesítményét vagy tartalmát.

 

 

 

Biztonság

 

  Személyes adatainak a véletlen vagy jogellenes megsemmisítés, elvesztés vagy megváltoztatás, valamint az illetéktelen személyek hozzáférése elleni védelme érdekében az Oferta-buna technikai és szervezési biztonsági intézkedéseket alkalmaz, amelyek között felsoroljuk:

 

- az adatbázishoz való hozzáférés kizárólag olyan felhasználó és jelszó alapján történik, amelyet csak a munkavállalók kapnak, és amelyet kizárólag a szolgálati feladatok ellátásához használnak;

 

- minden felhasználó köteles megőrizni azon adatok titkosságát, amelyekhez hozzáfér;

 

- az adatokhoz való hozzáférés csak a vállalati berendezésekről lehetséges;

 

- az adatbázisról havonta (30 naponként) biztonsági mentést készítünk.

 

- az adatnyomtatást csak a vállalat eszközeiről végezhetik az erre kijelölt alkalmazottak.

 

 

 

Feliratkozás és leiratkozás a hírlevélről

 

A oferta-buna.ro weboldal hírlevelére való feliratkozás és leiratkozás ingyenes és önkéntes, és az alábbi felhasználási feltételek elfogadását jelenti. A küldött üzenetek nem kéretlenek, és Ön bármikor leiratkozhat az egyes e-mailek alján található utasításokat követve. A küldött üzenetek tiszteletben tartják az elektronikus kereskedelemről szóló törvényt a kereskedelmi kommunikációra vonatkozóan, ahogyan azt a román és a nemzetközi jogszabályok előírják.

 

Cégünk mindig az ügyfelet helyezi előtérbe. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlási élménye egyedi és élvezetes legyen. Meghívjuk Önt, hogy látogasson el termékeink oldalára.

 

Újraértékesítési politika

 

A http://www.oferta-buna.ro/ weboldal oldalain cookie-kat (egy szám, amely egyedileg azonosítja a webböngészőt egy adott számítógépen, nem pedig egy személyt) gyűjtünk egy remarketing tag és a Google AdWords-től kapott konverziós kód segítségével. A Google remarketing címke cookie-kat gyűjt a Google Display Network webhelyein és a Google keresőben történő hirdetések megjelenítéséhez.

 

Amikor a felhasználók meglátogatnak egy remarketing-címkét tartalmazó weboldaloldalt, az általuk használt böngésző sütije felkerül egy remarketinglistára. A remarketinglista egy vagy több remarketingcímke által generált felhasználói cookie-k összessége.

 

A Google AdWords cookie-kat használ, hogy szponzorált hirdetéseket jelenítsen meg a Google Display hálózat weboldalain és a Google keresőben azoknak a felhasználóknak, akik meglátogatták a http://www.oferta-buna.ro/ weboldal oldalait.

 

Ha nem ért egyet a Google sütik használatával, akkor a Hirdetési beállítások kezelőjén keresztül letilthatja azokat.